Ny behandling: Somatisk massasje

Vi tilbyr somatisk massasje som hjelper pasienten å håndtere eller eliminere smerter. Vårt fokus er å eliminere stress og hjelpe dem som lider av smertefulle muskelsykdommer og andre kroniske smerter. Våre behandlinger består av et utvalg av massasjer og ansiktsbehandlinger. Vi tilbyr også massasjebehandling til dem uten spesifikke problemer som bare ønsker økt velvære.

Somatisk massasje er en effektiv form for lindring av en rekke smerter og vi behandler blant annet karpaltunnelsyndrom, hodepine, ryggsmerter og skoliose, sportsskader (rehabilitering), kronisk utmattelsessyndrom og fibromyalgi, TMJ og spasmer.

Massasjen kan hjelpe deg med problemer i de vanligste områdene; skuldre, bryst, armer, mage, øvre og nedre rygg, hode, nakke, hofter, ben, hender og føtter. Vi tilpasser behandlingen ut fra ditt ønske og behov i samarbeid med lege.

Pasienter som har fastlege hos oss får 20% rabatt på alle massasjebehandlinger.

Behandlinger og priser

Ansiktsmassasje, 30 min kr 545,-

Enten du ønsker nytelse og skjønnhet, eller om du ønsker å lindre en smerte eller plage, kan vi utføre rett type behandling for deg. Ansiktsmassasje er kjent for å være svært sunt for huden. I mange tilfeller med jevnlig ansiktsmassasje vil man kunne gjøre huden yngre, samtidig som man ved hjelp av økt blodsirkulasjon vil man stramme opp huden. Dersom du er plaget med mye stress, er ansiktsmassasje en perfekt måte å bli kvitt alle bekymringer og maset hverdagen medfører til.

Anti-cellulitt med kopping, 45 min kr 695,-

Massasje med kopping øker blodsirkulasjonen og virker varmende og oppløsende på stramt bindevev. Denne behandlingen flytter blod til målrettede områder av kroppen, reduserer væskeoppbygging, fremmer hormonbalanse og fjerner cellulitter (appelsinhud). Kopping skaper et undertrykk og et vakum som gjør at koppen suger seg fast i huden. Koppen dras frem og tilbake over områdene som skal behandles, og på denne måten blir en slags dyp bindevevsmassasje. Kopping kan brukes både ved muskel- og leddsmerter eller mot hodepine på grunn av at det fører til økt sirkulasjon. Du vil bli varm på områder som vanligvis er kalde. Vi benytter gummi eller glass kopper av ulik størrelse med økologisk olje. Du vil få blåmerker på grunn av kraftig økt sirkulasjon.

Fotsonemassasje og refleksologi, 30 min kr 595,- / 45 min kr 695,-

Føttene blir massert for å gjenopprette balansert energiflyt og for å avspenne kroppen ved å trykke på punkter som har referanse til andre kroppsdeler. Massasjen går dypt for å helbrede også skade. Behandlingsprinsippet går ut på, at enden på nervene fra de fleste organer finnes på reflekssoner på bl.annet ansiktet, hender, fotsåler, ryggen, hoftene, leggene og ørene. Omkring disse nerverendene kan det dannes krystaller som kan belaste hele kroppen. Man stimulerer et passende sonepunkt og signalet transporteres via ryggmarg og hjerne til måleområdet. Fotsoneterapi anvendes bland annet for hodepine, revmatisme, muskelsmerter, åreknuter, krampe i beina, isjas, søvnproblemer, utbrenthet, stress / utmattelse, fordøyelsen, blodsirkulasjonen, stive nakker og skuldre, menssmerter, allergi / eksem, generell velvære, luftveisplager, ørebetennelse og øresus, urinveisinfeksjoner, øker velværet og styrker immunforsvaret.

Holistisk somatisk massasje, 60 min kr 995,-

En full kroppsbehandling med økologisk olje som kombinerer forskjellige typer terapier for å fremme avslapning og kroppsbevissthet. Det er unike bevissthetstilstander som kan oppnås i en mesterlig gjennomført massasje-ytelse. Holistisk somatisk massasje benyttes ved nakke- og ryggproblemer, stiv brystkasse og pusteproblemer, stress, tretthet, slapphet, energimangel, emosjonelle og muskulære spenninger, muskelsmerter og nedsatt immunforsvar.

Nakke og hodemassasje, 30 min kr 545,-

Mye spenninger i kroppen finner veien til hodet og spesielt nakken. En behandling som reduserer effekten av stress og dermed letter søvn, reduserer angst, senker hjertefrekvensen og forbedrer pusten. Frigjør fysisk og mental spenning, fremmer følelser av ro og velvære. Hjelper også med å fjerne blokkering av overbelastning i kroppen, noe som muliggjør forbedret nevral kommunikasjon.

Rygg – nakke- og skuldermassasje, 30 min kr 545,- / 45 min kr 695,-

Feilbelastning over tid pga arbeidsliv med kontor og statiske arbeidsposisjoner foran PC med stor arbeidsmengde, høyt tempo og mye overtid vil resultere i ømme punkter og knuter i muskulaturen, som gir et usunt ”kjemisk» miljø i muskelfibrene. Det er veldig typisk å finne dette mellom skulderbladene, opp mot nakke og rundt skulderregionen. Disse smertene kan også sette seg i armer, korsrygg og setemuskulatur. Over tid vil dette gradvis forverres for så å gi ømhet og skaper smerte i form av triggerpunkter i muskulatur. Ensidig repetitiv bevegelse fører ofte til belastningsskader som blant annet senebetennelse, tennisalbue og spenningshodepine. Regelmessig massasje er derfor å anbefale for å vedlikeholde muskulatur og forebygge slike plager. Massasje vil myke opp stramme muskler, redusere triggerpunkter samt stimulere sirkulasjonen slik at kroppen rensker ut avfallsstoffer som har hopet seg opp. Det gjelder i bunn og grunn alle som har lite variasjon i bevegelsesmønstret og gjentakende, ensidig armbruk i arbeidet. Dette kan være håndverkere, frisører, fabrikkarbeidere, bakere osv. Klinikk Spero, som er et tverrfaglig helsesenter på Forus, tilbyr terapeutisk så vel som velvære massasje med fokus på å gjenopprette sirkulasjon og fleksibilitet i muskulatur samt forebygge muskelsmerter. Vi tilbyr også bedriftsavtale, noe som kan være med å redusere sykefravær som ofte er forbundet med slike plager.

«Ultimate holistic somatic signature», 90 min kr 1450,- (uten legetime)

Er vår signaturbehandling som er et helt unikt tilbud i Rogaland. Du kan også bestille en legetime med 30 min konsultasjon hos vår erfaren lege før du får massasjebehandlingen hvis du ønsker det. Dr Shiva vil møte deg med både kvalitet og omsorg og tar seg tid til en undersøkelse av dine plager eller kroniske sykdommer og generel helsekontrol. Deretter setter vi opp en personlig behandlingsplan tilpasset akkurat dine behov og ønsker. Lysfargen på behandlingsrommet blir også individuelt tilpasset til deg, og økologiske oljer blandes og klargjøres av legen- rettet spesifikt mot dine utfordringer. Velkommen til en behagelig og uforglemmelig opplevelse. Passer bra til gavekort; overrask en du er glad i med luksusbehandling!

Alle behandlinger kan bookes via vår nettside eller pr telefon, alternativt må du gjerne komme innom for en hyggelig prat.

Hva er somatisk massasjebehandling?

Somatics er en måte å oppfatte kroppen innenfra på som praktiseres ved å utføre en spesifikk progresjon av bevegelser. Man retter sansene mot det som skjer i kroppen og bruker det sensorisk-motoriske systemet for å bidra til å bryte ned innøvde mønstre og vaner som ble formet allerede i barndommen.

Somatiske bevegelser hjelper oss å ta tilbake den frivillige kontrollen over musklene og kroppene våre som en helhet og gjør oss mer bevisste på oss selv fra innsiden og ut. Det er viktig å bryte ned de vante og ofte uheldige mønstrene som hver og en av oss har innebygd i våre sensorisk-motoriske systemer for å unngå å leve våre liv i en tilstand av ren muskelrefleks eller glemsomhet.

For mer informasjon, ta kontakt med oss på info@klinikkspero.no eller tlf 40 48 40 73.

Informasjon om massasjeterapeut

Alexandra Ardelean
Somatisk og holistisk massasjeterapeut

Alexandra er utdannet massasjeterapeut, spesialisert i somatisk massasje og holistisk behandling, med mange års erfaring fra Storbritannia. Alexandra har også masterutdanning i psykologi og dette gjorde det mulig for henne å forstå forholdet og samspillet mellom kropp og sinn. Hun har viet lidenskapen sin til helhetlige kroppsbehandlinger og utfører en unik kombinasjon av behandlinger som gir en dyp følelse av velvære og avslapning, og samtidig fremmer dyp helbredelse for både sinn og kropp. Enten smerten er forårsaket av fysiske, mentale eller følelsesmessige problemer, kan Alexandra tilby et skreddersydd utvalg av behandlinger og tjenester til pasienter som alle har en ting til felles – negative effekter av smerte. Bestill time online enkelt eller ta kontakt for timebestilling.

Alexandra er medlem av Norges Massasjeforbund.