Klinikk Spero er en moderne klinikk som tilbyr både private og offentlige helsetjenester. Vi tilbyr behandling, utredning og oppfølging av alle typer sykdommer innen allmennmedisin. I tillegg tilbyr vi helseattester, ultralyd-tjenester og akupunkturbehandling for diverse problemstillinger, inkludert alle type smerter, overvekt og infertilitet. Vi tilbyr også tjenester innen barnepsykoterapi og psykoterapi/coaching for voksne og par.

Dr Shiva Amiri
Spesialist i allmennmedisin

Dr Shiva tok sin medisinsk utdanning i Danmark og spesialistutdanning i England. Hun har mange års erfaring fra forskjellige sykehus i England og innen allmennmedisin fra England, Danmark og Norge. Hun har 12 års erfaring som fastlege i Norge.

Les mer om Dr Amiri →

Oddbjørg Stangeland
Sykepleier siden 1999

Spesialisering i tropemedisin (London School of Hygiene and Tropical Medicine i 2005). Bodd 3 år i Afrika og jobbet med utviklingsprosjekt. Erfaring som sykepleier fra kommune og hos Centrum Vaksiner.

Anne Britt Lillenes Midtun
Sykepleier siden 1987

Erfaring fra barneavdeling, nyfødtavdeling og sykehjem, og Centrum Vaksiner siden 2008.

Elisabeth Rengel
Psykoterapeut og coach

Elisabeth Rengel har terapiutdanning fra NGI (Norsk Gestalt Institutt) og har 20 års erfaring med terapeutisk arbeid for enkeltpersoner, par og HR-avdelinger. Hun har særlig erfaring med: effekter av negativ stress / burnout, tilbakeføring til arbeidslivet, søvnløshet, angst-/bekymringstanker, depressive følelser, samlivskriser og samlivsbrudd. Elisabeth arbeider på norsk, engelsk og tysk.

For mere informasjon og bestilling av time, vennligst ta kontakt direkte på telefon 913 42 924 eller epost elisabeth@klinikkspero.no

Sona Kian
Barnepsykoterapeut

Sona har Bachelor utdanning fra barnepsykologi og ble ferdig utdannet i 1995. Hun har også tatt etterutdanning i Helsefremmendearbeid og helsepsykologi (Health Promotion) ved Universitetet i Bergen. Hun har jobbet med evnetesting, rådgivning, vurdering, coaching, konflikthåndtering og har gitt råd og veiledning til foreldre og skoler med barn som har problem i hverdagen (atferdsproblemer, skolevegring, svak utvikling og motivasjon på skolen). Første konsultasjon tilbys gratis og uforpliktende.

For mer informasjon vennligst ta kontakt på telefon 922 20 823 eller epost sona@klinikkspero.no

Parsa Shirkhani
Administrativ leder og markedsutvikler

Parsa har 10 års erfaring som Night Manager fra Radisson-hotellene i Stavanger og over 12 års erfaring som Senior Trafikkonsulent fra SAS / Widerøe på Sola Flyplass.

Forsikringsselskaper, bedrifter og helseforetak som ønsker samarbeid er velkommen til å ta kontakt med Parsa på epost parsa@klinikkspero.no eller telefon 404 84 073.

Samarbeidspartnere

Åpningstider

Alle hverdager
Offentlige tjenester fra kl 08:30 til 15:00
Private tjenester fra kl 15:00 til 17:00
og på torsdager til kl 19:00

Besøksadresse

Luramyrveien 40 (3. etg)
4313 Sandnes

Kontakt

Telefontider: Alle hverdager fra 08:00 til 16:00

Tlf. sentralbord 40 48 40 73

Legetjenester & ultralyd
info@klinikkspero.no
40 48 40 73

Barnepsykoterapeut Sona Kian
sona@klinikkspero.no
922 20 823

Psykoterapeut Elisabeth Rengel
elisabeth@klinikkspero.no
913 42 924