Om oss

Dr. Shiva Amiri
Spesialist i allmennmedisin

Dr. Shiva Amiri tok sin medisinske utdanning i Danmark og spesialistutdanning i England. Hun har mange års erfaring fra forskjellige sykehus i England og innen allmennmedisin fra England, Danmark og Norge. Hun har over 15 års erfaring som fastlege i Norge. Hun er også kosmetisk lege og har erfaring med akupunktur.

Les mer om Dr Amiri →

Dr. Ole-Edvard Bergsdal Gabrielsen
Spesialist i generell kirurgi

Dr. Ole-Edvard Bergsdal Gabrielsen tok sin medisinske embetseksamen ved Universitetet i Tromsø, Norge. Han har flerårig erfaring som kirurg, almen-, bedrifts- sykehjems- og legevaktslege, samt rådgivende lege for NAV og som maritim lege i Antarktis. Han har arbeidet ved flere sykehus i Norg-Norge, Sverige, Færøyene, og utført FN-tjeneste som kirurg i krigsområde.

Spesialistutdanning i generell kirurgi som omfatter ortopedi, mage/tarm, urologi, håndkirurgi, plastisk kirurgi, gynekologi, fødselshjelp og nyfødt-medisin mm. Autorisert ATLS-lege/traumeleder. Han har vært tillitsvalgt i Den Norske Legeforening, styremedlem Norsk Ortopedisk Forening, Nord-Norsk Ortopediske Forening, Norsk Kirurgisk Forening, Narvik Sykehus, Hålogalandssykehuset HF, samt styreleder i Nordland Legeforening og Narvik Røde Kors. Han har gjennomført nasjonalt topplederprogram for helseforetakene.

Språk: Engelsk, Norsk, Svensk, Dansk

Oddbjørg Stangeland
Sykepleier siden 1999

Spesialisering i tropemedisin (London School of Hygiene and Tropical Medicine i 2005). Bodd 3 år i Afrika og jobbet med utviklingsprosjekt. Erfaring som sykepleier fra kommune og hos Centrum Vaksiner.

Anne Britt Lillenes Midtun
Sykepleier siden 1987

Erfaring fra barneavdeling, nyfødtavdeling og sykehjem, og Centrum Vaksiner siden 2008. Anne Britt er vår ekspert på hurtig rt-PCR-testing.

Carolin Varley
Helsesekretær & Lab ansvarlig

Carolin Varley er en erfaren helsesekretær med ansvar for vårt lab. Hennes dyktighet i blodprøvetaking og utførelse av medisinske hurtigtester gjør henne til en essensiell ressurs i vårt private laboratorium. I tillegg til hennes faglige ekspertise, snakker Carolin flytende norsk, tysk, spansk og engelsk, noe som forsterker kommunikasjonen med et mangfoldig klientell og kollegaer.

Saghar
Makeup Artist

Saghar er en dyktig makeup-artist og ekspert på øyenbryn- og vippeheving og -laminering. Med en solid bakgrunn i skjønnhetsbransjen, begynte hun først som makeup-modell før hun ble makeup-artist. Hun tilbyr et variert utvalg av makeup-stiler, som dekker ulike behov, inkludert brudemakeup, naturlige looks, dramatisk kveldsmakeup og makeup for fotoshoots. I tillegg representerer Saghar Chanel som merkeambassadør i Stavanger og Sandnes, hvor hun viser frem sin ekspertise og dedikasjon til skjønnhetsindustrien.

For mere informasjon ta kontakt. Bestill time online på dagen.

Elisabeth Rengel
Psykoterapeut og coach

Elisabeth Rengel har terapiutdanning fra NGI (Norsk Gestalt Institutt) og har 20 års erfaring med terapeutisk arbeid for enkeltpersoner, par og HR-avdelinger. Hun har særlig erfaring med: effekter av negativt stress / burnout, tilbakeføring til arbeidslivet, søvnløshet, angst-/bekymringstanker, depressive følelser, samlivskriser og samlivsbrudd. Elisabeth arbeider på norsk, engelsk og tysk.

For mere informasjon og bestilling av time ta kontakt: elisabeth@klinikkspero.no

Alexandra Ardelean
Somatisk og holistisk massasjeterapeut

Alexandra er utdannet massasjeterapeut, spesialisert i somatisk massasje og holistisk behandling, med mange års erfaring fra Storbritannia. Alexandra har også masterutdanning i psykologi og dette gjorde det mulig for henne å forstå forholdet og samspillet mellom kropp og sinn. Hun har viet lidenskapen sin til helhetlige kroppsbehandlinger og utfører en unik kombinasjon av behandlinger som gir en dyp følelse av velvære og avslapning, og samtidig fremmer dyp helbredelse for både sinn og kropp. Enten smerten er forårsaket av fysiske, mentale eller følelsesmessige problemer, kan Alexandra tilby et skreddersydd utvalg av behandlinger og tjenester til pasienter som alle har en ting til felles – negative effekter av smerte. Bestill time online enkelt eller ta kontakt for timebestilling. info@klinikkspero.no Tlf 40 48 40 73

Christine Thoresen
Kommunikasjonssjef

Christine har mange års arfaring fra SAS og Widerøe og har jobbet som traffikkonsulent på Sola Flyplass. Hun er ansvarlig for vårt callsenter.

Parsa Shirkhani
Administrativ ansvarlig og produkt-/markedsutvikler

Parsa har 10 års erfaring som Night Manager fra Radisson-hotellene i Stavanger og over 15 års erfaring som Senior Trafikkonsulent fra SAS / Widerøe på Sola Flyplass.

Forsikringsselskaper, bedrifter og helseforetak som ønsker samarbeid er velkommen til å ta kontakt med Parsa på epost parsa@klinikkspero.no eller telefon 404 84 073.

Samarbeidspartnere