Om oss

Dr Shiva Amiri
Spesialist i allmennmedisin

Dr Shiva Amiri tok sin medisinske utdanning i Danmark og spesialistutdanning i England. Hun har mange års erfaring fra forskjellige sykehus i England og innen allmennmedisin fra England, Danmark og Norge. Hun har 12 års erfaring som fastlege i Norge.

Les mer om Dr Amiri →

Oddbjørg Stangeland
Sykepleier siden 1999

Spesialisering i tropemedisin (London School of Hygiene and Tropical Medicine i 2005). Bodd 3 år i Afrika og jobbet med utviklingsprosjekt. Erfaring som sykepleier fra kommune og hos Centrum Vaksiner.

Anne Britt Lillenes Midtun
Sykepleier siden 1987

Erfaring fra barneavdeling, nyfødtavdeling og sykehjem, og Centrum Vaksiner siden 2008. Anne Britt er vår ekspert på hurtig rt-PCR-testing.

Janniche Strand Henriksen
Teststasjonsjef Forus og Sola, ressursplanlegger.

Ferdig utdannet sykepleier i 2002. Mer enn 10 års erfaring fra akuttmottak/AMK i Oslo og Stavanger, samt sertifisert rusmiddeltester.

Elisabeth Rengel
Psykoterapeut og coach

Elisabeth Rengel har terapiutdanning fra NGI (Norsk Gestalt Institutt) og har 20 års erfaring med terapeutisk arbeid for enkeltpersoner, par og HR-avdelinger. Hun har særlig erfaring med: effekter av negativt stress / burnout, tilbakeføring til arbeidslivet, søvnløshet, angst-/bekymringstanker, depressive følelser, samlivskriser og samlivsbrudd. Elisabeth arbeider på norsk, engelsk og tysk.

For mere informasjon og bestilling av time ta kontakt: elisabeth@klinikkspero.no

Sona Kian
Barnepsykoterapeut og daglig leder

Sona har Bachelor utdanning fra barnepsykologi og ble ferdig utdannet i 1995. Hun har også tatt etterutdanning i Helsefremmende arbeid og helsepsykologi (Health Promotion) ved Universitetet i Bergen. Hun har jobbet med evnetesting, rådgivning, vurdering, coaching, konflikthåndtering og har gitt råd og veiledning til foreldre og skoler med barn som har problem i hverdagen (atferdsproblemer, skolevegring, svak utvikling og motivasjon på skolen). Første konsultasjon tilbys gratis og uforpliktende.

For mer informasjon vennligst ta kontakt på telefon 922 20 823 eller epost sona@klinikkspero.no

Alexandra Ardelean
Somatisk og holistisk massasjeterapeut

Alexandra er utdannet massasjeterapeut, spesialisert i somatisk massasje og holistisk behandling, med mange års erfaring fra Storbritannia. Alexandra har også masterutdanning i psykologi og dette gjorde det mulig for henne å forstå forholdet og samspillet mellom kropp og sinn. Hun har viet lidenskapen sin til helhetlige kroppsbehandlinger og utfører en unik kombinasjon av behandlinger som gir en dyp følelse av velvære og avslapning, og samtidig fremmer dyp helbredelse for både sinn og kropp. Enten smerten er forårsaket av fysiske, mentale eller følelsesmessige problemer, kan Alexandra tilby et skreddersydd utvalg av behandlinger og tjenester til pasienter som alle har en ting til felles – negative effekter av smerte. Bestill time online enkelt eller ta kontakt for timebestilling. info@klinikkspero.no Tlf 40 48 40 73

Parsa Shirkhani
Administrativ ansvarlig og produkt-/markedsutvikler

Parsa har 10 års erfaring som Night Manager fra Radisson-hotellene i Stavanger og over 12 års erfaring som Senior Trafikkonsulent fra SAS / Widerøe på Sola Flyplass.

Forsikringsselskaper, bedrifter og helseforetak som ønsker samarbeid er velkommen til å ta kontakt med Parsa på epost parsa@klinikkspero.no eller telefon 404 84 073.

Vi har over 80 ansatte som jobber ved våre teststasjoner på Radisson Blu Plaza Hotel Oslo, Forus og Sola Flyplass.
Denne siden oppdateres fortløpende.

Samarbeidspartnere