How can you get pregnant when the odds are against you?

Today I decided to write a bit about the very important subject of fertility. Anyone who have experienced challenges getting pregnant will agree that this is one of the more sensitive and emotional areas within medicine. Having children is our birth right and not being able to, or having difficulties with it, can be energy draining to a degree that you can easily become someone who either feels too much, wanting to cry all the time or is so numb that it feels better to be indifferent.

I am sure people who have been there gets what I am talking about. I have been one of them myself. It took me years and years of personal and medical research and experience to overcome the incredible and seemingly impossible challenges to get where I am today.

With all that I have become and what I know today, I am here to tell you that you can get a baby if you really really want to, and if you are willing to accept the challenge as a life evolving experience rather than time consuming one. If you understand and accept this, the second thing to do is simply to step forward and help yourself get there. How you can get there might vary but it all starts here.

Depending on your age and health you can either go the natural way or choose a somewhat unnatural way but it all ends up in having the baby of your dreams and will totally be worth it.

There are usually more than one reason why we face problems with our fertility. Often we look at a rather complex problem which is due to a combination of factors. All of which has solutions. It might take some time to get to the bottom of it, but we will get there. In my work as a medical doctor the most important advice I give my patients is to relax, be patient and let the journey begin. I will help you all the way through. For more detailed information and guidance, contact us at Klinikk Spero.

Oversettelse på norsk:

Hvordan kan du bli gravid når oddsen er mot deg?

I dag bestemte jeg meg for å skrive litt om fertilitet ( fruktbarheten ) . Alle som har hatt utfordringer med det forstår sikkert at dette er et av de mest følsomme og emosjonelle områdene i medisin.
Å ha barn er fødselsretten vår, og det å ikke være istand til, eller at ha vanskligheter med det, kan være energikrevende i den grad at du lett kan bli noen som enten føler for mye  og vil gråte hele tiden eller er så følelsesløs, at man blir likegyldig. Jeg er sikker på at de som har vært der, får det jeg snakker om. 
Jeg har vært en av dem selv.
Det tok meg mange år med personlig og medisinsk forskning og erfaring å overvinne de utrolige og til tider umulige utfordringene på dette området for å komme dit jeg er i dag. Med alt det jeg har blitt og det jeg vet i dag, er jeg her for å fortelle deg at du kan få en baby hvis du virklig vil det, og hvis du er villig til å godta utfordringen som en livsutviklende opplevelse og ikke en tidskrevende sak. Hvis du forstår og aksepterer dette, så er neste steg å gå frem og hjelpe deg selv med å komme dit. Hvordan du kommer dit kan variere, men det hele starter her.
Avhengig av din alder og helse tilstanden generelt kan du enten gå den naturlige eller en noe unaturlig vei, men det hele ender opp med å ha en baby som du har drømt om og vil absolutt være verdt det.
Det er vanligvis mer enn en grunn til at vi får problem med fertiliteten vår. Ofte ser vi på et ganske sammensatt problem som skyldes en kombinasjon av faktorer. Alt dette har løsninger. Det kan ta litt tid å komme til bunns i det, men vi kommer vanligvis dit. I mitt arbeid  som lege er det viktigste rådet jeg gir pasientene mine å slappe av, være tålmodig og la reisen begynne. Jeg vil hjelpe deg hele veien gjennom det. For mer detaljert informasjon og veiledning kan du kontakte oss på Klinikk Spero.

Skrevet av Dr Shiva Amiri
Spesialist i Allmennmedisin
Klinikk Spero AS
Tlf: +47 – 40 48 40 73