Klinikk Spero tilbyr antigen hurtigtest og Express PCR for COVID-19 på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo, og i Sandnes med markedets beste priser!

Priser:

Vanlig PCR test 750 kr svar etter noen timer samme dag. Antigen 650 kr. svar på 15 min. Express PCR 20 min 2250 kr Attest for reise ( Fit to fly ) med registrering i Helsenorge og Global Haven med QR-kode er inkludert i prisen. Familier får 20% rabatt med kjøp av 2 eller flere PCR test.

Klinikk Spero har vunnet anbudskonurransen på Sola Flyplass for å teste passasjerer.

Teststasjonen på Sola Flyplass er midlertidig stengt men du kan teste deg på vår klinikk i Luramyrveien 40, 4313 Sandnes Bestill online enkelt.

Klinikk Spero tilbyr antigen-hurtigtest (Amerikansk produsert) for COVID-19 og PCR test. Prisene er lavest i markedet. Testene er gyldige til alle land inkl. Kina. Reglene forandrer seg hele tiden. Det er ditt ansvar å finne ut hvilken test kreves av din destinasjon. Vi tilbyr også attest på gjennomgått Covid.

Hurtigtestene passer best til folk som resier på cruise eller for eks. skal besøke nær familie eller gamle mennesker og ikke vil smitte dem. Passer også for offshore-arbeidere for forebyggende tiltak i virksomheten. Ivaretakelse av ansattes sikkerhet og arbeidsmiljø offshore er viktig. Plattformene er jo lukkede samfunn, der folk omgås både under aktivt arbeid og i hviletid. I tillegg til risikoen for liv og helse ved et smitteutbrudd, vil kostnadene ved en nedstengning kunne bli enorme.

Arbeidsgivere som ønsker eller trenger antigen-hurtigtest for sine ansatte er velkommen til å ta kontakt med oss for et skreddersydd tilbud basert på deres spesifikke behov. Vi tar oppdrag på kort varsel over hele landet.

Vi er godkjent av CDC i Afrika. De fleste land i Afrika krever at attesten lastes opp i Global Haven slik at attesten verifiseres av myndighetene. Klinikk Spero er bland få testsentre i Norge som er godkjent. Få en attest med en gang, bli registert i Helsenorge og PanaBIOS for reise til Afrika. Bestill online.

Sentralbord er åpen alle dager fra 08.00 til 16.00. Avbestillinger er gratis hos oss uansett tidspunkt. info@klinikkspero.no tlf 40 48 40 73