Klinikk Spero tilbyr antigen hurtigtest og Express PCR for COVID-19 på Sola Flyplass, Radisson Blu plaza Hotel i Oslo, i Lillestrøm, i Bergen og i Sandnes !

Attest for reise ( Fit to fly ) med registrering i Helsenorge og Global Haven med QR-kode er inkludert i prisen.

Klinikk Spero har vunnet anbudskonurransen på Sola Flyplass for å teste passasjerer.

Teststasjonen på Sola Flyplass ligger mellom ankomst og innsjekk område. Ca 1 min å gå fra innsjekk i samme etasje. Bestill online enkelt.

Klinikk Spero tilbyr antigen-hurtigtest for COVID-19 og PCR test. Testene er gyldige til alle land. Reglene forandrer seg hele tiden. Det er ditt ansvar å finne ut hvilken test kreves av din destinasjon.

Hurtigtestene passer best til folk som for eks. skal besøke nær familie eller gamle mennesker og ikke vil smitte dem. Passer også for offshore-arbeidere for forebyggende tiltak i virksomheten. Ivaretakelse av ansattes sikkerhet og arbeidsmiljø offshore er viktig. Plattformene er jo lukkede samfunn, der folk omgås både under aktivt arbeid og i hviletid. I tillegg til risikoen for liv og helse ved et smitteutbrudd, vil kostnadene ved en nedstengning kunne bli enorme.

Arbeidsgivere som ønsker eller trenger antigen-hurtigtest for sine ansatte er velkommen til å ta kontakt med oss for et skreddersydd tilbud basert på deres spesifikke behov. Vi tar oppdrag på kort varsel over hele landet.

Vi er godkjent av CDC i Afrika. De fleste land i Afrika krever at attesten lastes opp i Global Haven slik at attesten verifiseres av myndighetene. Klinikk Spero er bland få testsentre i Norge som er godkjent. Få en attest med en gang, bli registert i Helsenorge og PanaBIOS for reise til Afrika. Bestill online.