Klinikk Spero tilbyr antigen hurtigtest og Express PCR for COVID-19 i Sandnes med markedets beste priser!

Priser:

Vanlig PCR test 650 kr svar etter noen timer samme dag. Antigen 450 kr. svar på 15 min. Express PCR 27 min 1250 kr Attest for reise ( Fit to fly ) med registrering i Helsenorge og Global Haven med QR-kode er inkludert i prisen.

Teststasjonen på Sola Flyplass er midlertidig stengt men du kan teste deg på vår klinikk i Luramyrveien 40, 4313 Sandnes Bestill online enkelt.

Klinikk Spero tilbyr antigen-hurtigtest (Amerikansk produsert) for COVID-19 og PCR test. Prisene er lavest i markedet.

Hurtigtestene passer best til folk som resier på cruise eller for eks. skal besøke nær familie eller gamle mennesker og ikke vil smitte dem. Passer også for offshore-arbeidere for forebyggende tiltak i virksomheten. Ivaretakelse av ansattes sikkerhet og arbeidsmiljø offshore er viktig. Plattformene er jo lukkede samfunn, der folk omgås både under aktivt arbeid og i hviletid. I tillegg til risikoen for liv og helse ved et smitteutbrudd, vil kostnadene ved en nedstengning kunne bli enorme.

Arbeidsgivere som ønsker eller trenger antigen-hurtigtest for sine ansatte er velkommen til å ta kontakt med oss for et skreddersydd tilbud basert på deres spesifikke behov. Vi tar oppdrag på kort varsel over hele landet.

Vi er godkjent av CDC i Afrika. De fleste land i Afrika krever at attesten lastes opp i Global Haven slik at attesten verifiseres av myndighetene. Klinikk Spero er bland få testsentre i Norge som er godkjent. Få en attest med en gang, bli registert i Helsenorge og PanaBIOS for reise til Afrika. Bestill online.

Sentralbord er åpen alle dager fra 08.00 til 16.00. Avbestillinger er gratis hos oss uansett tidspunkt. info@klinikkspero.no tlf 40 48 40 73