Vi tilbyr koronatest: rt-PCR-test og Antigen test for reisende i Oslo, i Bergen, i Lillestrøm og på Sola Flyplass, Stavanger og i Sandnes.

NB! Koronatestene som utføres er kun for personer uten symptomer !

Vi tilbyr hurtig antigen test og express PCR test på Sola Flyplass, på Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo, i Lillestrøm (Depotgata 10, 2000 Lillestrøm) i Bergen (Sverres gate 22, 5010 Bergen) og på Forus (Gamleveien 85, Sandnes) alle dager fra 08.00 til 22.00.

Skal du reise til utlandet og trenger rt-PCR eller hurtig Antigen koronatest? Sitter du i karantene og trenger en ny test? Vil du finne ut om dine ansatte er smittet ? Lurer du på om du er immun og har antistoff pga vaksinen? Vil du besøke familiemedlemmer i risikogruppen ?

Klinikk Spero tilbyr mange forskjellige koronatester: vanlig rt-PCR test for firma, privat reisende eller for folk i karantene, prøvesvar kommer fra 5 til 24 timer. Men oftest kommer svaret på ca 5 timer. Express rt-PCR test for reisende og offshore, svar på 20 min som er raskest svar i Norge, Antigen hurtigtest for reisende eller virksomheter og privatpersoner ( svar på 15 min) , Antistoff hurtigtest og Antistoff serologisk test for å finne ut om du er immun.

Attest for utreise er inkludert i prisen. Vi registrerer også i Helsenorge for reiser til Europa og i Global Haven med QR-kode for reiser til Afrika helt gratis.

Informasjon om antistoff-testen

Det tar tid for kroppen å danne antistoffer etter korona eller vaksinen. Derfor skal det ha gått minst to uker fra du opplevde koronasymptomer til du tar antistofftesten. Ved hjelp av vår hurtigtest kan vi gi deg svar på om du har anitstoffer i løpet av 15 minutter. 

Mange med symptomer på korona har ikke fått testet seg, men antistoffer i blodet kan avsløre om du har vært smittet og høyst sannsynlig blitt immun mot viruset i lang tid. Men det er ingen garanti for immunitet, selv om sannsynligheten for ny smitte er minimal.

Vi bruker en CE-merket hurtigtest som sjekker om du har antistoffer IgG og IgM i blodet, og tas enkelt med et prikk i fingeren av lege eller erfaren sykepleier. Svaret får du mens du er hos oss. Testen kan tas tidligst 14 dager etter symptomer, og kan vise om man har gjennomgått infeksjon allerede.

Bestill testen på nett eller ta kontakt 24/7 via epost (info@klinikkspero.no) eller ring 404 84 073 fra 08.00 til 22.00 man-søn for bestilling eller mer informasjon. Det er mange som ringer oss. Vennligst bestill online for å spare tid.