Vi tilbyr koronatest med markedets beste pris: rt-PCR-test, Antigen test og attest på gjennomgått Covid for reisende i Stavanger / Sandnes.

Vi tilbyr hurtig antigen test (450 kr inkl. attest), vanlig PCR test ( 650 kr) og express PCR test (1250 kr) på Forus (Luramyrveien 40, 4313 Sandnes).

Vil du besøke familiemedlemmer i risikogruppen eller reise ? Du finner laveste pris på Covid test hos oss.

Klinikk Spero tilbyr mange forskjellige koronatester: vanlig rt-PCR test for firma og privat reisende. prøvesvar kommer fra 4 til 8 timer. Express rt-PCR test for reisende og offshore, svar på 27 min som er raskest svar i Norge, Antigen hurtigtest (Kun 450 kr) for reisende med cruise og fly eller virksomheter og privatpersoner ( svar på 15 min) , Antistoff hurtigtest og Antistoff serologisk test for å finne ut om du er immun.

Attest for utreise (Fit to Fly) er inkludert i prisen. Vi registrerer også i Helsenorge i Global Haven med QR-kode for reiser til Afrika helt gratis. Avbestillinger er gratis uansett tidspunkt. Alle prøvene analysers in-house.

Informasjon om antistoff-testen

Det tar tid for kroppen å danne antistoffer etter korona eller vaksinen. Derfor skal det ha gått minst to uker fra du opplevde koronasymptomer til du tar antistofftesten. Ved hjelp av vår hurtigtest kan vi gi deg svar på om du har antistoffer i løpet av 15 minutter. 

Mange med symptomer på korona har ikke fått testet seg, men antistoffer i blodet kan avsløre om du har vært smittet og høyst sannsynlig blitt immun mot viruset i lang tid. Men det er ingen garanti for immunitet, selv om sannsynligheten for ny smitte er minimal.

Vi bruker en CE-merket hurtigtest som sjekker om du har antistoffer IgG og IgM i blodet, og tas enkelt med et prikk i fingeren av lege eller erfaren sykepleier. Svaret får du mens du er hos oss. Testen kan tas tidligste 14 dager etter symptomer, og kan vise om man har gjennomgått infeksjon allerede.

Bestill testen på nett eller ta kontakt 24/7 via epost (info@klinikkspero.no) eller ring 404 84 073 fra 08.00 til 16.00 man-fre for bestilling eller mer informasjon. Det er mange som ringer oss. Vennligst bestill online for å spare tid. Du kan avbestille når som helst gratis.