Vi tilbyr koronatest med markedets beste pris: rt-PCR-test, Antigen test og attest på gjennomgått Covid for reisende i Oslo og i Stavanger / Sandnes.

Vi tilbyr hurtig antigen test (650 kr inkl. attest), vanlig PCR test ( 750 kr) og express PCR test (2250 kr) på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo og på Forus (Gamleveien 85, Sandnes). Familier og grupper som bestiller 2 eller flere PCR tester får 20% rabatt.

Skal du reise til utlandet med fly eller cruise og trenger rt-PCR eller hurtig Antigen koronatest eller attest på gjennomgått Covid ? Vil du finne ut om dine ansatte er smittet ? Lurer du på om du er immun og har antistoff pga vaksinen? Vil du besøke familiemedlemmer i risikogruppen ? Du finner laveste pris på Covid test hos oss.

Klinikk Spero tilbyr mange forskjellige koronatester: vanlig rt-PCR test for firma og privat reisende. prøvesvar kommer fra 4 til 8 timer (Tas testen før kl 18.00 får du svar samme dag). Express rt-PCR test for reisende og offshore, svar på 20 min som er raskest svar i Norge, Antigen hurtigtest (Kun 650 kr) for reisende med cruise og fly eller virksomheter og privatpersoner ( svar på 15 min) , Antistoff hurtigtest og Antistoff serologisk test for å finne ut om du er immun.

Attest for utreise (Fit to Fly) er inkludert i prisen. Vi registrerer også i Helsenorge for reiser til Europa og i Global Haven med QR-kode for reiser til Afrika helt gratis. Avbestillinger er gratis uansett tidspunkt. Alle prøvene analyseres in-house.

Informasjon om antistoff-testen

Det tar tid for kroppen å danne antistoffer etter korona eller vaksinen. Derfor skal det ha gått minst to uker fra du opplevde koronasymptomer til du tar antistofftesten. Ved hjelp av vår hurtigtest kan vi gi deg svar på om du har anitstoffer i løpet av 15 minutter. 

Mange med symptomer på korona har ikke fått testet seg, men antistoffer i blodet kan avsløre om du har vært smittet og høyst sannsynlig blitt immun mot viruset i lang tid. Men det er ingen garanti for immunitet, selv om sannsynligheten for ny smitte er minimal.

Vi bruker en CE-merket hurtigtest som sjekker om du har antistoffer IgG og IgM i blodet, og tas enkelt med et prikk i fingeren av lege eller erfaren sykepleier. Svaret får du mens du er hos oss. Testen kan tas tidligst 14 dager etter symptomer, og kan vise om man har gjennomgått infeksjon allerede.

Bestill testen på nett eller ta kontakt 24/7 via epost (info@klinikkspero.no) eller ring 404 84 073 fra 08.00 til 22.00 man-søn inkl helligdager for bestilling eller mer informasjon. Det er mange som ringer oss. Vennligst bestill online for å spare tid. Du kan avbestille når som helst gratis.