Klinikk Spero tilbyr antigen-hurtigtest og Express PCR for COVID-19 på Sola Flyplass!

Klinikk Spero har vunnet anbudskonurransen på Sola Flyplass for å teste passasjerer.

Teststasjonen på Sola Flyplass ligger mellom ankomst og innsjekk område. Ca 1 min å gå fra innsjekk i samme etasje. Bestill online enkelt.

Klinikk Spero tilbyr antigen-hurtigtest for COVID-19 og PCR test. Testene er gyldige for reiser til UK, Netherland, Svalbard, Italia, Sveits og Danmark etc. Reglene forandrer seg hele tiden. Det er ditt ansvar å finne ut hvilken test kreves av din destinasjon.

I dag bruker helsevesenet såkalte PCR-tester. De er svært presise, og oppdager virusets RNA i prøver fra nese eller svelg. Utfordringen er at det tar lengre tid, krever høyt utdannet personell, kostbart utstyr og må analyseres i et laboratorium. Virksomheter taper mye penger for at arbeidstakere må vente lenge på prøvesvar.

Hurtigtestene passer best til folk som for eks. skal besøke nær familie eller gamle mennesker og ikke vil smitte dem. Passer også for offshore-arbeidere for forebyggende tiltak i virksomheten. Ivaretakelse av ansattes sikkerhet og arbeidsmiljø offshore er viktig. Plattformene er jo lukkede samfunn, der folk omgås både under aktivt arbeid og i hviletid. I tillegg til risikoen for liv og helse ved et smitteutbrudd, vil kostnadene ved en nedstengning kunne bli enorme.

Arbeidsgivere som ønsker eller trenger antigen-hurtigtest for sine ansatte er velkommen til å ta kontakt med oss for et skreddersydd tilbud basert på deres spesifikke behov. Vi tar oppdrag på kort varsel over hele landet.

Vi har også en teststasjon på Forus ( Gamleveien 85, 4315 Sandnes).