Vi tilbyr koronatest: rt-PCR-test og Antigen test for reisende !

NB! Koronatestene som utføres er kun for personer uten symptomer !

PS. Vi utfører Covid-19-testene på Smart Hotel Forus nå, 2 minutters gange fra klinikken vår. Hotellets adresse er Luramyrveien 12. Du finner oss enkelt ved hovedinngangen til hotellet (gul HMS container). Vi registrerer og tester deg fra et vindu 5 meter bak containeren. Parkeringsplassen ligger foran hotellet. Vennligst ikke gå inn i hotellet. Vi tilbyr også antigen test på Sola Flyplass alle dager.

Nyhet! Info til KLM passasjerer. Løsning for 4 timers test før avreise!

Viktig: Info til passasjerer som reiser med KLM den 28. februar, 1. 2. 5. og 7. mars. Vi skal utføre testing på Sola Flyplass teststasjon fra 4 timer før avgang. Vennligst vær tidlig ute. Teststasjonen ligger mellom ankomst og innsjekk område. Ca 1 min å gå fra innsjekk i samme etasje. På flyplassen tilbyr vi kun hurtig antigentest foreløpig. De fleste som reiser med KLM trenger en PCR test i tillegg til hurtigtesten. Den PCR testen må tas innen 72 timer før avgang. Klinikk Spero tilbyr hurtig PCR test på vår Forus teststasjon utenfor Smart Hotellet med svar på 20 min til de som har dårlig tid. Bestill online enkelt. Følgende skjema må skrives ut, være utfylt og vises før testing. Det er mulighet til å fylle ut skjemaet på flyplassen dersom du ikke har printer hjemme. Du trenger ikke bestille time dersom du reiser med KLM. Andre passasjerer er velkommen til å bestille time. Vi oppdaterer infoen her en gang i uken.

Skal du reise til utlandet og trenger rt-PCR eller hurtig Antigen koronatest? Sitter du i karantene og trenger en ny test? Vil du finne ut om dine ansatte er smittet ? Lurer du på om du er immun og har antistoff pga vaksinen? Vil du besøke familiemedlemmer i risikogruppen ?

Klinikk Spero tilbyr mange forskjellige koronatester: vanlig rt-PCR test for firma, privat reisende eller for folk i karantene, prøvesvar kommer fra 24 til 72 timer. Men oftest kommer svaret etter en dag. Express rt-PCR test for reisende og offshore, svar på 20 min, Antigen hurtigtest for reisende eller virksomheter og privatpersoner ( svar på15 min) , Antistoff hurtigtest og Antistoff serologisk test for å finne ut om du er immun.

Ny! Klinikk Spero tilbyr nå Express rt-PCR test for reisende med svar på kun 20 min. Prisen er 2600,- kr. (tas fra enten nese eller hals. Du velger metoden).

rt-PCR-test for reisende til utlandet / offshore

 • Testen er akseptert av alle land og flyselskap over hele verden.
 • Testen er for påvisning av virus Covid-19.
 • Tas fra svelge og nese i våres lokaler hvis du ikke har symptomer.
 • Målgruppe er privat reisende, jobbreise til utlandet, sport eller for jobbsammenheng i Norge.
 • Svaret på vanlig rt-PCR test kommer oftest dagen etter testen er tatt fra 24 til 72 timer dersom testen tas før kl 14.00. Det kan ta opp til 3 dager pga helligdager og helg. Express rt-PCR test kjøres lokalt og svaret er klar på 20 min.
 • For bestilling av time kan du booke online.
 • Prisen for vanlig rt-PCR test er 1250,- alt inkludert. Og prisen for hurtig rt-PCR test er 2600.- kr.
 • Du får legeerklæring/attest på engelsk inkl. i prisen.
 • Familie som bestiller to eller flere vanlige tester får 20% rabatt. Det gjelder ikke Express rt-PCR test.

rt-PCR-test for personer i karantene

 • Tas fra svelge og nese på noen få minutter i den gule containeren ved Smart Hotel Forus.
 • Målgruppe er alle virksomheter som ønsker å teste sine arbeidstakere for Covid-19.
 • Svaret kommer oftest dagen etter testen er tatt dersom testen tas før kl 14.00. Det kan ta opp til 3 dager pga helligdager og helg. Fra 24 til 72 timer.
 • Pris: kr 1250,-.
 • For bestilling av time ønskes helst at du booker online .
 • Det er ikke lov å komme i våre lokaler dersom du er i karantene eller har symptomer.

Antigen hurtigtest

 • Testen er for rask påvisning av aktiv virus Covid-19 og er gyldig i enkelte land (Italia, England, Danmark, Svalbard, Norge etc) og noen firmaer. For offshore ansatte er testen gyldig hvis test er anbefalt. Men dersom det er et krav fra arbeidsgiver da er det PCR som er gyldig. Hør med arbeidgiver om de aksepterer Antigen.
 • Testen er en ny revolusjonerende test som avslører covid-19 viruset på 15 minutter.
 • Ifølge produsenten så har testen følgende sensitivitet: Sensitivity 98.1% (99.0% for samples with Ct values ≤ 33) / Specificity 99.8%
 • Klinikk Spero er første klinikk som lanserte antigen testing i Rogaland.
 • Testen kan også vise om du er smittet 1-2 dager før du evnt. får symptomer.
 • Tas kun fra nese. Vi tester kun personer som er uten symptomer.
 • Målgruppe er reisende, møtedeltakere, arrangementer, sport, kurs, jobbsammenheng i norge eller for personer som mistenker smitte men ikke har symptomer. Passer også til deg som skal besøke familiemedlemmer i risikogruppen eller for eksempel kommer du fra Oslo og vil ikke smitte familien.
 • Krever ingen instrumentering og gir resultater på 15 minutter, noe som gjør dette til et verdifullt verktøy for desentralisert massetesting.
 • For bestilling av time kan du booke online eller ringe 40 48 40 73, eller sende oss mail 24/7 til info@klinikkspero.no Det er stor pågang pga nye krav fra Holand og Danmark. Vi anbefaler at dere bestiller online. Det er mange som ringer oss fortiden.
 • Pris: kr 1250,-
 • Familie som bestiller to eller flere tester samtidig får 20% rabatt.
 • Denne testen passer best til virksomheter som ønsker å hurtigteste sine ansatte / møtedeltakere rett før de begynner på jobb/møte for å stoppe en som har aktiv infeksjon. Det er mye billigere å kjøpe testen enn å måtte stenge ned produksjonen pga smitteutbrudd. Ta kontakt for et skreddersydd tilbud basert på deres spesifikke behov.

Antistoff Hurtigtest

 • Måler antistoffer IgG og IgM om du har hatt korona eller om vaksinen har virket på deg.
 • Testen er ikke gyldig for reise eller jobbsammenheng.
 • Tas enkelt med et prikk i fingeren.
 • Gir Svar etter ca 10 minutter.
 • Testen er CE-merket og er ~95% sensitiv.
 • Pris kr 750,- inkl. test og resultat.
 • Familie som bestiller to eller flere tester samtidig får 20% rabatt. Bestill online …

Antistoff serologisk test

 • Måler antistoffer IgG og IgM om du har hatt korona eller om vaksinen har dannet antistoffer i kroppen din.
 • Testen er ikke gyldig for reise eller jobbsammenheng. Kina trenger testen sammen med PCR.
 • Vanlig blodprøve tas fra armen.
 • Svaret kommer ofte i løpet av 24 timer hvis testen tas før kl 14.00.
 • Seroligiske tester antas å gi et sikrere svar enn hurtigtester. Resultatet er avhengig av hvilket stadium av sykdommen man befinner seg.
 • Pris kr 850,- inkl. test og resultat.
 • Familie som bestiller to eller flere tester samtidig får 20% rabatt. Bestill online …

Informasjon om restriksjoner for innreise i land over hele verden. Klikk på ønsket land og les info til høyre:
https://www.iatatravelcentre.com/world.php

Informasjon om antistoff-testen

Det tar tid for kroppen å danne antistoffer etter korona eller vaksinen. Derfor skal det ha gått minst to uker fra du opplevde koronasymptomer til du tar antistofftesten. Ved hjelp av vår hurtigtest kan vi gi deg svar på om du har anitstoffer i løpet av 15 minutter. 

Mange med symptomer på korona har ikke fått testet seg, men antistoffer i blodet kan avsløre om du har vært smittet og høyst sannsynlig blitt immun mot viruset i lang tid. Men det er ingen garanti for immunitet, selv om sannsynligheten for ny smitte er minimal.

Vi bruker en CE-merket hurtigtest som sjekker om du har antistoffer IgG og IgM i blodet, og tas enkelt med et prikk i fingeren av lege eller erfaren sykepleier. Svaret får du mens du er hos oss. Testen kan tas tidligst 14 dager etter symptomer, og kan vise om man har gjennomgått infeksjon allerede.

Bestill testen på nett eller ta kontakt 24/7 via epost (info@klinikkspero.no) eller ring 404 84 073 fra 08.00 til 16.00 man-fre for bestilling eller mer informasjon. Det er mange som ringer oss. Vennligst bestill online for å spare tid.