Sykepleiere, helsesekretærer og annet helsepersonell ønskes til teststasjoner

Er du en legespesialist, vennligst ta kontak med oss for samarbeid. Vi har også behov for en vikarlege i allmennmedisin.

Klinikk Spero har nå behov for flere sykepleiere, helsesekretærer, medisinsk sekretær etc med over 50% ledig kapasitet som kan jobbe på våre teststasjoner i Oslo, Bergen, Sandnes og Sola Flyplass.

Klinikk Spero er en helseklinikk med teststasjoner på Stavanger Lufthavn, Sola, i Sandnes, på Radisson Blu Plaza i Oslo og ved Scandic City Bergen.

Arbeidstid er dag, kveld, og helg. Det vil være mulighet for å reise i Norge for å utføre testing på andre lokasjoner. (Store arrangementer, maritimt mannskap på båt etc)

Klinikk Spero har for tiden ca 80 ansatte med base i Sandnes, Rogaland, og tilbyr konkurransedyktig lønn.

Det er krav om at alle våre helsemedarbeidere oppfyller kravene om språknivå B2 i norsk, samt snakker og skriver godt engelsk. Det er også ønskelig at søkere har gode dataferdigheter.

Arbeidsoppgaver inkluderer blant annet: (Full opplæring vil bli gitt)

  • Utføre hurtig Antigen og PCR testing.
  • Journalføring av kontakt, timebestilling, og utstedelse av attester til reisende.
  • Arbeidsoppgaver er enkle  – Antigen testen er lik en graviditetstest – Gir svar på 15 min. PCR maskinen trenger ca 5 min hands-on og er en liten plug-in maskin som gjør jobben selv. Prøvesvar blir klart etter 20 min.
  • Registrere test resultat på Helse Norge, og i koronasertifikatet.
  • Samarbeid med lege og andre sykepleiere.

Om arbeidsgiveren

Klinikk Spero er en moderne klinikk som tilbyr både private og offentlige helsetjenester. Vi tilbyr behandling, utredning og oppfølging av alle typer sykdommer innen allmennmedisin. I tillegg tilbyr vi helseattester, COVID-19 testing for reisende, ultralyd-tjenester, somatiske og holistiske massasjebehandlinger samt akupunkturbehandling for diverse problemstillinger, inkludert alle type smerter, overvekt og infertilitet. Vi tilbyr også tjenester innen barnepsykoterapi og psykoterapi/coaching for voksne og par. Klinikk Spero har vunnet anbudskonkurransen til Avinor for å utføre testing på Stavanger Lufthavn.

For spørsmål angående stillingene ta kontakt med Christine på christine@klinikkspero.no
Leger kan kontakte Parsa på parsa@klinikkspero.no